Streetart

WOW, wat een mooie creaties en steunbetuigingen komen we in deze bijzondere tijd tegen in het Noorden! Zowel uit Stad als Ommeland komen de eerste mooie creaties al bij ons binnen zoals je hieronder kunt zien. Zo laten we met een glimlach zien dat we elkaar ook in het Noorden een hart onder de riem steken door alle vrolijke, positieve en hartverwarmende creaties.

Laten we samen de positieve moed erin houden, Kop d’r veur en wees creatief!

Stuur je creaties op!

Wij roepen alle creatievelingen uit Stad en Ommeland op om foto’s en/of filmpjes van hartverwarmende kunstwerken op stoepen, muren, wanden, winkelruiten, grasvelden en stranden naar ons op te sturen.

Samen zorgen we zo voor een glimlach in deze bijzondere tijd. Het doel is om er uiteindelijk een mooie film van te maken.

Heb jij iets moois gemaakt of gezien? Stuur foto’s en/of een filmpje naar: streetart@krijtstudio.nl.

hoe werkt het?

Wij roepen alle creatievelingen, zowel jong als oud, op om foto’s en/of filmpjes van kunstwerken op stoepen, muren, wanden, winkelruiten, grasvelden en stranden op te sturen. Alle creaties zullen we delen op onze socials en verzamelen op onze website.

Het doel is uiteindelijk om een mooie film van alle creaties te maken.

Heb jij iets moois gemaakt of gezien? Stuur dan foto’s en/of een filmpje naar: streetart@krijtstudio.nl en vermeld daarbij jouw woonplaats en de namen van de makers.

Bij voorkeur ontvangen we de bestanden zo groot mogelijk en onbewerkt. Daarvoor kun je www.wetransfer.com gebruiken.

alle creaties zijn welkom!

Het gaat om het idee, dus je hoeft geen waar kunstenaar te zijn. Als de boodschap maar oprecht is. En creaties kunnen heel divers zijn, denk bijvoorbeeld aan:

  • Stoepkrijt
  • Muurschildering
  • Graffiti
  • Een boodschap gemaaid in het grasveld
  • De heg in een bepaalde vorm gesnoeid
  • Een tekening op het strand
  • Een creatie op jouw winkelruit

Kop d’r veur en wees creatief!